Storytelling

Verhalen vertellen: het is een vak apart. Onder welke vorm je ook je expertise naar buiten wil brengen, één ding staat vast: je kan rekenen op onze talrijke getalenteerde vertellers. Zij brengen jouw vastgoedverhaal zoals alleen experten dat kunnen. Niet commercieel, wel relevant. En altijd op een nieuwswaardige manier.

Copywriting

Je nieuwsbrief, buurtkrant, blog of jaarverslag: ons team telt heel wat straffe pennen. En die zetten we maar wat graag in om jouw verhaal krachtig te verwoorden. Met de puntjes op de i, beloofd. En nieuwswaardig, dat spreekt.

Publishing

Of je nu droomt van een eigen magazine, dan wel een buurtkrant of jaarverslag wil uitbrengen: wij schuiven je vastgoedexpertise op een journalistieke manier naar voren. Met waardevolle inhoud – die we samen met jou bepalen – en relevante verhalen. Als je dat wenst, geven we je publicatie zelfs van A tot Z vorm.

Nieuwsvideo’s

Je project of bedrijfsverhaal toelichten met woord, beeld én animatie, een korte video voor op je socialemediakanalen, een geanimeerd filmpje om uit te leggen hoe iets werkt, …: we producen kant-en-klare professionele videoreportages waar je mee kan uitpakken. Zoals altijd: journalistiek aangepakt.

Podcasts

Podcasts zijn hot & happening. Logisch, want ze geven je de kans om op een inhoudelijke manier met je expertise uit te pakken. Tenminste: als je het professioneel aanpakt. En daar kunnen wij voor zorgen. Van de keuze van een nieuwswaardig onderwerp over scenario en opname tot montage.

Infographics

Beschikt je organisatie over een grote hoeveelheid data? We vertalen ze op een originele manier in concrete verhalen en een veelzeggende infographic. Helder en toegankelijk. Om nadien te delen via je sociale media, of toe te voegen aan een persbericht.

LET’S WORK TOGETHER

Back to top