window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-1529441-86');

6/11/2020

Projectontwikkelaars geven Bereal ook in 2021 weer het vertrouwen

Crisis communication Media relations

De Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (UPSI-BVS), die het merendeel van alle vastgoedontwikkelaars en -investeerders in ons land vertegenwoordigt, schenkt Bereal in 2021 opnieuw het vertrouwen om haar pr te verzorgen. Bereal, dat het grootste pr-bureau gespecialiseerd in vastgoed is, zal zo ook volgend jaar blijven inzetten op reputatiemanagement en stakeholderscommunicatie voor de vastgoedsector. Met haar journalistieke aanpak zorgt Bereal er al enkele jaren voor dat de beroepsvereniging een duidelijke stem heeft in het maatschappelijk debat.

Bereal ondersteunt UPSI-BVS sinds 2015 met haar mediarelaties en reputatiemanagement. Dit doet ze door in te zetten op strategische communicatie en nieuwswaardige verhalen in de vorm van persberichten, opiniestukken, debatten, nieuwsvideo’s, enz. UPSI-BVS werkt al jarenlang met Bereal samen om als sectorvereniging een stem te krijgen in zowel het maatschappelijke als in het politieke debat. De beroepsorganisatie wil in de toekomst, samen met Bereal, alleen nog meer inzetten op oplossingen die zowel de sector als de consument ten goede komen. 

Als sectorvereniging is het onze verantwoordelijkheid om op te komen voor onze leden zonder daarbij het maatschappelijk belang uit het oog te verliezen. Bereal is op dat vlak niet alleen een klankbord, ze zorgen er ook voor dat we de consument én politici met een heldere, relevante boodschap bereiken via de juiste kanalen. Dankzij Bereal weten journalisten, opiniemakers en andere stakeholders ons intussen te vinden wanneer het over de vastgoedsector gaat.

Olivier Carrette, gedelegeerd bestuurder UPSI-BVS

Het is voor ons een hele eer om opnieuw het vertrouwen te krijgen van zoveel projectontwikkelaars, -verkavelaars en -investeerders, die uiteindelijk de gezichten zijn achter deze sectororganisatie. Als gespecialiseerd pr-bureau trachten we steevast de vinger aan de pols te houden en inhoudelijk mee te denken met de sector. Het zijn uitdagende tijden voor de vastgoedsector, maar ook nu weer zullen we er alles aan doen om de aanwezige expertise op een geloofwaardige manier uit te dragen.

Dajo Hermans, managing director, en Koen Cypers, business manager 

Back to top