8/09/2022

Bepublic Group verwelkomt An Luyten als sr pr expert en mediatrainer

Anja Peleman, Managing Director, op zwangerschapsverlof vanaf mid november

Communicatie-experte An Luyten zal de komende maanden het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group versterken. Ze zal klanten van Bepublic Group helpen bij hun strategische communicatie, crisiscommunicatie, mediarelaties en mediatrainingen. Ze doet dit terwijl Anja Peleman, co-managing director van Bepublic Group, met zwangerschapsverlof gaat.

Anja Peleman, managing director Bepublic Group: “Van het samenwerken met meer dan 20 collega’s bij Bepublic Group naar het zorgen voor mijn eerste kindje. Mijn dagen gaan er vanaf dit najaar ongetwijfeld even heel anders uitzien, maar ik kijk er samen met mijn partner volop naar uit. Weten dat Sara kan rekenen op ons fantastische team en de extra hulp van An Luyten tijdens mijn afwezigheid, zorgt ervoor dat ik er met een gerust hart enkele maanden tussenuit kan.” 

Sara Vercauteren, managing director Bepublic Group: “Ik ben enorm blij dat An de komende maanden mee ons team komt versterken zodat mijn collega Anja gerust op zwangerschapverlof kan vertrekken. Ik heb met An al verschillende keren samengewerkt, onder andere in het kader van Rode Neuzen Dag bij DPG Media, en weet dus dat het een plezier is om zo’n topprofessional in ons team te mogen verwelkomen. ” 

An Luyten werkt al meer dan 20 jaar in journalistiek en communicatie. Ze werkte eerst 14 jaar bij VRT als radio- en tv-journaliste. Daarna stapte ze over naar de wereld van de woordvoerders en voerde ze 4 jaar lang het woord voor het Rode Kruis. Vandaag is ze zelfstandig communicatieconsultant (o.a. voor Lantis en enkele Vlaamse agentschappen).  

An Luyten: “Sara en ik kennen elkaar goed. We hebben vaak maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Ik heb dus geen seconde getwijfeld toen ze me vroeg om het team mee te versterken nu Anja binnenkort met zwangerschapsverlof is. Ik kom er bovendien terecht in een uitgebreid team van professionals én ik mag meewerken aan uitermate interessante en uitdagende klantendossiers. Logisch dus dat ik er énorm veel zin in heb.”

An Luyten in de podcast Geen Commentaar

Meer weten over An Luyten? Beluister de podcast ‘Geen Commentaar’. Daar vertelt An onder andere waarom  ‘Miss Q&A’ haar bijnaam is en ze deelt er ook haar ultieme pr-tips met de luisteraars. Beluister de aflevering op www.tijd.be/geen-commentaar.

Back to top