18/05/2021

Bepublic Group zoekt pr talent

Bepublic Group zoekt een nieuwe collega om ons PR-bureau mee te ondersteunen. Ook in 2021 groeit Bepublic Group verder en staan er enkele nieuwe projecten op de planning. Daarom zoeken wij versterking in de vorm van een Senior PR-consultant.

Wat we zoeken

Je hebt tussen de 5 en de 10 jaar relevante ervaring in corporate communicatie, PR en/of de journalistiek. Je bent gebeten door de actualiteit. Door je ervaring weet je hoe je bedrijfsinformatie kan omzetten in nieuwswaardige verhalen en hoe je tijdens crisissen controle krijgt over de communicatie. 

Je kan zelfstandig werken, maar je bent tegelijk ook in staat om in tandem te werken met andere collega’s. Je volgt je eigen klanten en budgetten op, je kunt goed om met deadlines en je bent in staat om goede nieuwsverhalen te detecteren. Belangrijk is dat je positief ingesteld bent en een passie hebt voor communicatie.

Goede kennis van het Frans en Engels is een must. Verder heb je een uitstekende pen. Je kan zelfstandig persberichten schrijven die zo nieuwswaardig zijn dat journalisten ze niet links kunnen laten liggen. Je kan de expertise van de klant snel omzetten in scherpe opiniestukken of social media posts en je hebt de commerciële feeling om te begrijpen wat onze klanten willen. Je hebt bij voorkeur al zelf een netwerk én een goede reputatie uitgebouwd, zowel in de journalistiek als in het bedrijfsleven.

Wat we bieden

Je wordt opgevangen in een sympathiek team en Bepublic Group geeft je toegang tot een groot netwerk in het Belgische bedrijfsleven, de journalistiek en de politieke wereld. We bieden marktconforme voorwaarden en werken zowel met werknemers als met zelfstandigen. 

Wie we zijn

Bepublic Group is een pr- en strategisch communicatiebureau dat al bijna 10 jaar bedrijven en organisaties begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke pr maakt Bepublic Group uniek in de markt. Het 20-koppig team, bestaande uit ex-journalisten en communicatie-experten, heeft een uitgebreid netwerk van journalisten en opinion leaders. 

De groep bestaat uit drie onafhankelijke pr-merken Bepublic (communicatie voor bedrijven en organisaties), Bereal (vastgoedcommunicatie) en Befirm (financiële communicatie en communicatie voor financiële ondernemingen in ruime zin). 

Of het nu gaat om perscommunicatie, interne of corporate communicatie, de ervaren consultants van Bepublic Group helpen klanten om nieuwsverhalen helder te vertellen en die met overtuiging te brengen naar de verschillende doelgroepen. 

Met klanten zoals Telenet, Acerta, Facebook, De Koninklijke Belgische Voetbalbond, Lidl, BDO, ERA, Dewaele vastgoed, VRT, KU Leuven, Santander Consumer Bank en Triodos hebben wij een gevarieerde klantenportefeuille. Bepublic Group is als onafhankelijk bureau ingebed in mediabedrijf Mediafin.

Interesse in onderstaande vacature? Neem dan vliegensvlug contact op via hello@bepublicgroup.be.

Interesse? contacteer ons

Back to top