checkglueselect

Montea

Modernste bakkerij van Europa

  • Uitdaging

    De expertise van Montea duidelijk maken aan de hand van één van hun belangrijke projecten in Nederland.

  • Aanpak

    Daarvoor gingen we op zoek naar de relevante aspecten van het bouwproject en maakten onder meer een nieuwsvideo.

  • Resultaat

    Montea kon haar expertise delen in zowel de Nederlandstalige als Franstalige pers.

Montea is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, gespecialiseerd in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf is een referentiespeler in deze markt.

Het Belgische vastgoedbedrijf Montea werd gevraagd om de meest moderne bakkerij van Europa te bouwen. Het complex zelf werd dan wel in Nederland neergepoot, om het huzarenstukje te bouwen werd niet toevallig naar de expertise van de Belgen gekeken. Montea wenste het project duidelijk in de markt te zetten, maar wilde er ook haar expertise mee benadrukken.

Televisieredacties

Bereal zorgde samen met Montea voor een sterke storyline, maakte afspraken met de Nederlandse opdrachtgevers, en koos niet toevallig voor het maken van een eigen nieuwsvideo over het project. Hoe groots en interessant het project ook is, de kans was klein dat de Belgische pers de werf in Nederland van nabij zou gaan bekijken - en dat vooral omwille van praktische bezwaren. Bereal maakte daarom een eigen nieuwsvideo, in een beeldkwaliteit die het voor televisieredacties mogelijk maakt om eventuele beelden over te nemen. 

Montea Bakkersland 2

Voorpagina

Het verhaal werd zowel bij de Nederlandstalige als Franstalige pers gepitcht. Onder meer L’Echo, de Franstalige tegenhanger van De Tijd, zette het nieuws op haar voorpagina. Bovendien haalde het verhaal ook de vakpers

Bereal verstuurde het persbericht via een gepersonaliseerde newsroom. Het project kon op heel wat positieve aandacht rekenen. 

Video

Montea

Montea is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap, gespecialiseerd in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf is een referentiespeler in deze markt.