Your Nature

Treelofts

  • Uitdaging

    De verkoop van de treelofts - een nieuw soort vakantiewoning - boosten.

  • Aanpak

    We maken zelf nieuws met o.a. een sterke, nieuwswaardige videoreportage.

  • Resultaat

    De nieuwe boomlofts kregen heel wat aandacht, zowel in kranten en tijdschriften, als online, als op televisie.

Your Nature is een project van de investeringsgroep Peronnes Invest. Het gaat om een nieuw vakantiedomein, gelegen in Henegouwen.

Treelofts, in het buitenland bestaan ze al langer als vakantiewoning, maar in ons land is het iets helemaal nieuw. Het was Leuvenaar James Mennekens - de vroegere CEO van Center Parcs (Pierre & Vacances) - die de treelofts naar ons land haalde en het eerste exemplaar medio 2016 neerpootte in Henegouwen. Bereal werd gevraagd om de Vlaming op korte termijn te laten kennismaken met het nieuwe woonconcept.

Treeloft01

Het verhaal van de treelofts leent zich perfect voor een nieuwsvideo. Bereal besloot dan ook een journalistieke videoreportage over deze luxueuze boomhutten te maken. We beschikken over videojournalisten die dit soort reportages in eigen productie maken. Belangrijk: we maken geen typische bedrijfsfilm, maar een nieuwsvideo die gemaakt wordt alsof het een reportage van een tweetal minuten in een televisiejournaal zou zijn. We gaan dus op zoek naar een sterk inhoudelijk verhaal dat relevant en nieuwswaardig is. Kortom, een geloofwaardig verhaal.

Video

Newsroom

Naast de videoproductie werd ook een inhoudelijk sterk persbericht opgesteld, waarna het verhaal via verschillende kanalen werd gepitcht. Het persbericht zelf werd uitgestuurd via onze eigen newsroom. Resultaat: de story over de treelofts haalde zowel verschillende krantenwebsites als het VTM Nieuws en diverse kranten en tijdschriften. Uiteindelijk kreeg Your Nature heel wat vragen van o.a. potentiële kopers, zelfs vanuit het buitenland. 

Your Nature

Your Nature is een project van de investeringsgroep Peronnes Invest. Het gaat om een nieuw vakantiedomein, gelegen in Henegouwen.