Dit gooien we in de strijd.

Media Relations

We pitchen je verhaal bij de juiste journalist en op het perfect getimede moment. Omdat we zelf uit de journalistiek komen, hebben we met elke redactie van alle media persoonlijk contact. En weten we wat ze willen.

Reputation Management

Bouw samen met ons aan een stevige en geloofwaardige reputatie. Zodat je sterk staat, ook als het even misloopt. Onze ambitie is duidelijk: je krachtig profileren. Als vastgoedspeler, expert of als werkgever.

Neighbourhood communication

Een succesvol vastgoedproject begint bij goede communicatie. Met de juiste stakeholders, op het juiste moment en met de juiste – nieuwswaardige - informatie. We helpen je draagvlak te creëren in een buurt of regio.

Storytelling

Reken op onze getalenteerde vertellers om je vastgoedverhaal te brengen zoals alleen experten dat kunnen. Niet commercieel, wel relevant. En altijd nieuwswaardig. Onder welke vorm je je expertise ook naar buiten wil brengen.

Digital communication

Je vastgoedverhaal in de online pers? Soms trekken we zelfs énkel de digitale kaart. Met een expertenhub, socialmediavideo of online newsroom bijvoorbeeld. Want ook digitaal denken is deel van ons DNA.

Training and coaching

Maak je klaar voor contacten met de media door de kneepjes van het vak te leren bij iemand die er alles van kent. Het merendeel van onze medewerkers komt uit de journalistiek. We verklappen je met plezier onze tips.

Back to top