CEUSTERS

De Antwerpse vastgoedbeheerder CEUSTERS deelde op MIPIM, de jaarlijkse hoogmis van het vastgoed, al voor de derde keer op rij een professioneel magazine uit aan stakeholders en prospecten. De inhoud: de belangrijkste jaarresultaten van het bedrijf, nieuwswaardige artikels over de markt en hun experten, en sprekende verhalen van de medewerkers van CEUSTERS. Ofwel een sterk, journalistiek blad met meerwaarde voor de lezer.

Inhoudelijk sterk en inspirerend

Wie origineel wil zijn, moet durven afwijken van platgetreden paden. Daarom besliste de bedrijfstop van CEUSTERS samen met onze pr-consultants om hun klassieke jaarverslag om te toveren tot een creatief, inhoudelijk sterk en inspirerend magazine. Met daarin telkens een specifiek onderwerp in de kijker, zoals de kantorenmarkt of de retailsector. 

Alles begint bij het opmaken van een sterk contentplan, de inhoudelijke uitwerking en – uiteraard – de goedkeuring door de klant. Dankzij onze neus voor actualiteit en de kennis van de vastgoedmarkt én het DNA van onze klant, vonden we snel de juiste thema’s. We gingen aankloppen bij internationale toppers om het debat te voeden, en werkten de hele publicatie van A tot Z af. Onze creatieve cel ging aan de slag met de teksten, foto’s en specifieke voorkeuren van de klant. Elke pagina kreeg de typische stijl van de klant, de juiste infographic en een perfect uitgekozen quote. 

Zoveel mogelijk visibiliteit

De duizenden exemplaren die gedrukt werden, verstuurde het bedrijf naar alle stakeholders, partners en klanten. Maar we zouden Bereal niet zijn als we niet ook ervoor zorgden dat er nieuws in het magazine zat. Dat het triggerde om gelezen te worden. Zodat we het ook bij de ruimere media konden aanbieden. En nog meer visibiliteit konden geven.

Om die reden hebben we het magazine van CEUSTERS ook volledig gedigitaliseerd.  Zo kan elk artikel snel en handig gedeeld worden op LinkedIn of andere sociale media. En kan CEUSTERS al zijn troeven uitspelen. 

Ons advies? Er bestaan ontelbare bedrijfsmagazines. Wil je er écht tussenuit springen, blijf dan weg van blitse marketingverhalen en commerciële content. Kies voor sterke, journalistieke inhoud. En laat je expertise voor zich spreken.

Jouw experts

Jules Fremaut

Junior PR Consultant

Discover our service

Back to top