Workshops vastgoedprofessionals

Bereal organiseert eerste mediatrainingen voor vastgoedprofessionals

Een buurt in opstand tegen je bouwproject? Benieuwd hoe je een journalist kan warm maken voor een boeiend verhaal over jouw bedrijf? Of ben je graag gewapend tegen reputatieschade mocht er iets ernstigs gebeuren op een werf?

Het strategische communicatie- en PR bureau Bereal organiseert voor het eerst 3 inspirerende mediatrainingen voor vastgoedprofessionals, marketingmanagers en communicatiemedewerkers. Benieuwd wat de mediatrainingen precies inhouden?

Buurtcommunicatie: tips & valkuilen

De stem van buurtbewoners tegen de bouw van nieuwbouwprojecten klinkt steeds luider. Projectontwikkelaars en bedrijfsleiders wringen zich vaak in bochten om draagvlak te zoeken. Hoe zorg je ervoor dat de buurt zich ineens mee achter jouw project schaart? Communicatie-expert Koen Cypers – 6 jaar ervaring met reputatiemanagement en buurtcommunicatie – leert je in een interactieve workshop de kneepjes van het vak.

  • Datum: dinsdag 8 november 2022 – 9u30-12u30
  • Locatie: Mediafin – Tour & Taxis Brussel
  • Prijs: €350 exclusief btw

Hoe krijg ik mijn project of bedrijf in het nieuws

Waarom besteedt de pers zelden of nooit aandacht aan wat wij te vertellen hebben? Het is een vraag waar marketing- en communicatiemedewerkers zich het hoofd over breken. In deze interactieve workshop krijg je een unieke blik op hoe verschillende redacties werken en denken, welke timings er écht toe doen, hoe je relevante, nieuwswaardige verhalen kan vertellen en waar je ze kan vinden. Expert Mediarelaties en voormalig journalist Joost Freys neemt je bij de hand en toont je de weg om voor je bedrijf en je projecten een plaatsje te veroveren in de lokale, nationale en vakpers.

Na afloop krijgen alle deelnemers nog een toelichting van de redactie van De Tijd door hoofdredacteur Peter De Groote.

  • Datum: donderdag 10 november 2022 – 9u30-12u30
  • Locatie: Mediafin – Tour & Taxis Brussel
  • Prijs: €350 exclusief btw

Crisiscommunicatie op de werf

Een dodelijk ongeval, een onverwachte staking of een vakbondsactie…een crisis zit vaak in een klein hoekje en kan in een mum van tijd reputatieschade aanrichten aan je organisatie. Een goede voorbereiding op mogelijke crisisscenario’s is daarbij nodig. Sara Vercauteren, al meer dan 20 jaar crisiscommunicatie expert, loodst je door de do’s en dont’s van crisiscommunicatie op de werf.

Cursusmateriaal: Boek ‘Geen Commentaar’ van Sara Vercauteren (inbegrepen in de prijs)

  • Datum: donderdag 17 november 2022 – 9u30-12u30
  • Locatie: Mediafin – Tour & Taxis Brussel
  • Prijs: €350 exclusief btw
Back to top