Digital communication

digital communication

Elke vorm van communicatie heeft vandaag een digitale component. Logisch dus, dat we je vastgoedverhaal ook in de online pers brengen. Maar we doen veel meer dan dat. Soms trekken we zelfs énkel de digitale kaart om je verhaal te delen. Met een expertenhub, socialmediavideo of via datamining bijvoorbeeld. Kortom: ook digitaal denken is deel van ons DNA.

Online newsrooms

Een aparte ruimte op je website, die je voedt met nieuws over je bedrijf, expertise of vastgoedthema’s. Alsof het een nieuwspagina in een krant is. Zowel journalisten als het publiek dat je wil bereiken, vinden er al het nieuws over je organisatie.

Socialmediacontent

Hulp nodig met je sociale media? We helpen bedenken welke verhalen voldoende nieuwswaarde hebben om te vertellen, maken een plan op en – als je dat wenst – beheren je accounts. Zowel op LinkedIn, Twitter, Facebook als Instagram.

Socialmediavideo’s

Weet je niet precies hoe je aan de slag moet met video voor je sociale media? Wij helpen je op weg. En maken professionele video’s voor jouw bedrijf of organisatie. Geen reclamespot, wél doordachte interviews of vlogs.

Influencers

We schakelen de juiste influencer in om je vastgoedcommunicatie een boost te geven. En zorgen er mee voor dat je verhaal zich nog verder verspreidt.

Datamining

Heb je een grote hoeveelheid data of cijfers? Wij maken er een helder verhaal van mét nieuwswaarde. En dat brengen we op een creatieve manier tot bij het publiek dat jij wil bereiken.

Expertenhubs

Een aparte website waarop je alle nieuwswaardige expertise rond een project verzamelt, zet je leiderschap over het thema in de verf. Van daaruit vinden bezoekers de weg naar je bedrijf, een bepaald vastgoedproject, of naar andere communicaties.

Jouw experts

Joachim Deman
Joachim Deman

PR Consultant

Hannelore Schmid
Hannelore Schmid

PR Consultant

LET’S WORK TOGETHER

Back to top